Close

2017-10-10

Tanken bakom mössan Warmup Beanie

Warmup Beanie

Nu har försäljningen av vår mössa Warmup Beanie dragit igång och denna veckan har du möjlighet att köpa två mössor och få rabatt, så att du kan variera färger eller kanske köpa en till dig och en till en vän. Mössan kommer i tre färger och är designad och stickad i Sverige. Vi frågade grundare och designern Peter Häggström om hur utvecklingen av mössan gick till.

“Det blev en hit”

“Tanken att ta fram en mössa kom strax innan sommaren. Jag testade att sätta på badgen vi har på 1984 Plush Sweatshirt på en mössa jag hade hemma. Jag fick ta fram nål och tråd och testade på lite olika färger. Det såg helt ok ut, i synnerhet på vinrött, men det var ändå inte helt rätt. Efter att ha träffat vår leverantör av märken, så bestämde jag mig för att köra på färgerna off-white och vinrött istället för gult och svart. Det blev en hit! Sedan tog jag kontakt med en lokal producent som har erfarenhet av tillverkning av mössor efter att ha designat en skiss. Vårt förstaprov kändes direkt klockrent, så det var ingen tvekan om att Warmup Beanie fint skulle komplettera vår kollektion av urbant sportmode. Mössan levererades till vårt lager några veckor senare. Ännu en gång var det kul att se att vi lyckades med design och stickning här i Sjuhäradsbygden” säger Peter Häggström Lindecrantz.

Handla två mössor och spara 100 kronor

Warmup Beanie finns nu i vår shop och i takt med att det blir allt kallare så säljer vi nu mössor från Skåne till Norrland. Denna veckan kan du köpa två mössor för priset 500 kr (du sparar 100 kr). Använd betalkoden BEANIE när du handlar. Mössorna är i en storlek och passar alla. Fritt levererat på 1-3 dagar.

Shoppa vår Warmup Beanie Grey

Shoppa vår Warmup Beanie Wine red

Shoppa vår Warmup Beanie Navy